„Å lete etter den neste Altcoin som skal pumpe er et nullsumspill,“ sier Bitcoin-utvikler Jimmy Song

Med Bitcoin og de fleste av de beste myntene som handler side om side i flere måneder, ser investorer på alternativer, spesielt lave markedsverdi-mynter som har et enormt potensial. Bitcoin Era totale dominans har sunket betydelig de siste månedene fra et høyt på 70% til et nåværende lavt på 62%.

Vi ser mange altcoins bølge til nye høydepunkter gjennom alle tider etter eksplosive gevinster

Det siste eksemplet er definitivt Elrond med en verdiøkning på 3.300% de siste 4 månedene. Elrond handlet så lavt som $ 0,0007 den 17. mars og nådde en topp på 0,016 dollar for bare noen dager siden. Et massivt okseturnering som tok Elrond over en markedsverdi på $ 220 millioner som rangerer topp 50 på Coinmarketcap.

Elrond er ikke den eneste mynten som opplever massive oksetreff, mange DeFi-prosjekter får massevis av oppmerksomhet i det siste. Et annet bemerkelsesverdig eksempel er Compound (COMP) som umiddelbart ble notert på Coinbase og FTX, og etter en startpris på $ 71 pumpet den til $ 349 bare noen dager senere med en markedsverdi på $ 900 millioner.

Klart at altcoins seiler takket være den lave volatiliteten til Bitcoin blant andre grunner, men kan noen faktisk forutsi om en altcoin vil pumpe?

I følge Jimmy Song har vanlige mennesker ingen sjanser

I en fersk tweet uttalte utvikler og gründer, Jimmy Song, at det å prøve å forutsi den neste store mynten er et nullsumspill.

Han uttalte også at du handler mot mange mennesker som vet hva de gjør, og stiller spørsmålet ‚Hvem tror du kommer til å vinne?‘ Innebærer i utgangspunktet at normale og små investorer i utgangspunktet ikke har noen sjanse til å vinne mot mer profesjonelle handelsmenn.

Mens mange mennesker vil være enige med Song, kritiserer andre ham kraftig og sier at cryptocururrency faktisk er det beste for denne typen spekulative spill. Hvis en ting er sant, er det faktum at kryptoer og alt omsettelig er et nullsumspill fordi noen andre må tape for enhver handelsmann som vinner.